Филтър

  • Цена
    лв - лв
Категории

Качествени дефлектори за преден капак на фирма EGR и HEKO 

Всеки модел дефлектор е строго специфичен за определен модел автомобил. Изработени са от висококачествен и здрав акрил с помощта на най-новата CAD технология. Предимно се предлагат в тъмно опушен цвят. Този модел дефлектори е проектиран да предпазва предния капак на автомобила Ви от повреди по боята причинени от камъчета. Като всеки модел е съобразен с контура на капака.

С над 40 годишния си опит в производството на автомобилни аксесоари, EGR изпъква пред останалите производители с качество, издръжливост и иновативност. Дефлекторите предлагани от компанията са със специфично закрепяне, като се поставят с помощта на специални крепежи. Необходимо е преди монтаж капакът на автомобила Ви да бъде старателно почистен!

Защо да поставя дефлектор на автомобила си?

Дефлекторът не е просто пластмаса, която седи за красота. Това е един доста нов и не толкова познат по нашите ширини аксесоар. Основната му функция е да отблъсква въздушната струя без да нарушава аеродинамиката на автомобила, като по този начин предпазва боята на предния капак на автомобила Ви. Значително намаляват размазаните насекоми по предния прозорец. С наличието на този страхотен аксесоар ще спестите от честото ходене до добрият ни приятел бояджията за освежаване на боята и попълване на язвите направени от хвърчащи камъчета.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДАННИ

  • Комплектът разполага с необходимите за модела крепежни елементи.
  • Перфектно пасване на дефлектора без допълнителни корекции.
  • Подробно упътване за монтаж във всеки комплект.
  • 100% качество.
  • 100% пасване.
Показани са от 1 до 16 от общо 171 резултата на (11 страници)